WEKO3
アイテム
Dual mode diffusion and sorption of sodium chloride in pre-cooked potato (Solanum tuberosum L.)
https://tsc.repo.nii.ac.jp/records/3374
https://tsc.repo.nii.ac.jp/records/33745137d68a-89ef-4e7f-bfd9-f6dac9845e6e
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
![]() |
|
Item type | 紀要論文(ELS) / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2014-03-01 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Dual mode diffusion and sorption of sodium chloride in pre-cooked potato (Solanum tuberosum L.) | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | jpn | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||
ページ属性 | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | P(論文) | |||||
記事種別(日) | ||||||
値 | 再録報文 | |||||
論文名よみ | ||||||
その他のタイトル | Dual mode diffusion and sorption of sodium chloride in pre-cooked potato (Solanum tuberosum L.) | |||||
著者名(日) |
橋場, 浩子
× 橋場, 浩子× 牛腸, ヒロミ× 小見山, 二郎 |
|||||
著者名よみ |
ハシバヒロコ
× ハシバヒロコ× ゴチョウ, ヒロミ× コミヤマ, ジロウ |
|||||
著者名(英) |
Hashiba, Hiroko
× Hashiba, Hiroko× Gocho, Hiromi× Komiyama, Jiro |
|||||
著者所属(日) | ||||||
値 | 東京聖栄大学 | |||||
著者所属(日) | ||||||
値 | 実践女子大学生活科学部 | |||||
著者所属(日) | ||||||
値 | 東京工業大学 | |||||
著者所属(英) | ||||||
言語 | en | |||||
値 | Department of Health and Nutrition,Tokyo Seiei College | |||||
著者所属(英) | ||||||
言語 | en | |||||
値 | Department of Human Life and Environmental Science,Jissen women's University | |||||
著者所属(英) | ||||||
言語 | en | |||||
値 | Tokyo Institute of Technology | |||||
雑誌書誌ID | ||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||
収録物識別子 | AA1236125X | |||||
書誌情報 |
紀要 巻 VOLN6, p. 65, 発行日 2014-03-01 |
|||||
URL | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | http://www.tsc-05.ac.jp/pdf_library/2014.pdf |