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Comparison of the antioxidant activities between the proanthocyanidin of a different degree of polymerization from peanut skin
https://tsc.repo.nii.ac.jp/records/3683
https://tsc.repo.nii.ac.jp/records/3683d7880a35-584e-493f-8145-e68527817bbf
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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Item type | 紀要論文(ELS) / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||
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公開日 | 2016-01-01 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Comparison of the antioxidant activities between the proanthocyanidin of a different degree of polymerization from peanut skin | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | eng | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||
ページ属性 | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | P(論文) | |||||
記事種別(日) | ||||||
値 | 再録報文 | |||||
著者名(英) |
Ebisawa, Ryushi
× Ebisawa, Ryushi× Tamura, Tomoko× Ozawa, Megumi× Mura, Kiyoshi |
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著者所属(英) | ||||||
言語 | en | |||||
値 | Faculty of Health and Nutrition, Tokyo Seiei College | |||||
著者所属(英) | ||||||
言語 | en | |||||
値 | Faculty of Applied Bioscience, Tokyo University of Agriculture | |||||
著者所属(英) | ||||||
言語 | en | |||||
値 | advantec.co.,ltd | |||||
著者所属(英) | ||||||
言語 | en | |||||
値 | Faculty of Applied Bioscience, Tokyo University of Agriculture | |||||
雑誌書誌ID | ||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||
収録物識別子 | AA1236125X | |||||
書誌情報 |
紀要 巻 VOL8, p. 7, 発行日 2016-01-01 |
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URL | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | http://www.tsc-05.ac.jp/pdf_library/2016.pdf |