WEKO3
アイテム / 和風煮出し汁の研究(第3報) : 昆布の部位による煮出し汁の呈味の差異について / KJ00004086204
KJ00004086204
ファイル | ライセンス |
---|---|
KJ00004086204.pdf (225.1 kB) sha256 e5d9b9d457362b12dc3908546992938f8de1e8fad2a6a16a5ceed9aa6ae933f8 |
Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported (CC BY-NC-ND 3.0) |
公開日 | 1973-03-20 | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
ファイル名 | KJ00004086204.pdf | |||||
本文URL | https://tsc.repo.nii.ac.jp/record/1805/files/KJ00004086204.pdf | |||||
フォーマット | application/pdf | |||||
サイズ | 225.1 kB |
Version | Date Modified | Object File Name | File Size | File Hash Value | Contributor Name | Show/Hide |
---|