WEKO3
アイテム / Dual mode diffusion and sorption of sodium chloride in pre-cooked potato (Solanum tuberosum L.) / 東京聖栄大学紀要_第6号_Part10
東京聖栄大学紀要_第6号_Part10
ファイル | ライセンス |
---|---|
東京聖栄大学紀要_第6号_Part10.pdf (97.7 kB) sha256 6584cba4daae81689ca7284cf739459d77d15ec3455523d99d837e8c49a8e689 |
公開日 | 2014-03-01 | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
ファイル名 | 東京聖栄大学紀要_第6号_Part10.pdf | |||||
本文URL | https://tsc.repo.nii.ac.jp/record/3374/files/東京聖栄大学紀要_第6号_Part10.pdf | |||||
フォーマット | application/pdf | |||||
サイズ | 97.7 kB |
Version | Date Modified | Object File Name | File Size | File Hash Value | Contributor Name | Show/Hide |
---|