WEKO3
アイテム
ラットにおけるCa、PおよびMg利用に及ぼすAIN-76ならびにAIN-93G精製飼料の影響について
https://tsc.repo.nii.ac.jp/records/2227
https://tsc.repo.nii.ac.jp/records/2227e900a531-cf61-40c8-a36e-c8fe7b8dd745
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
KJ00004086611.pdf (363.6 kB)
|
Item type | 紀要論文(ELS) / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2003-12-20 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | ラットにおけるCa、PおよびMg利用に及ぼすAIN-76ならびにAIN-93G精製飼料の影響について | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | The Effect of AIN-76 and AIN-93G Refined Foods on Ca, P and Mg Utilizations in Rats | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | jpn | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | calcium | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | phosphorus | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | magnesium | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | refined food | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | AIN-76 | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | AIN-93G | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||
ページ属性 | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | P(論文) | |||||
記事種別(日) | ||||||
値 | 原著 | |||||
記事種別(英) | ||||||
言語 | en | |||||
値 | Original | |||||
著者名(日) |
前田, 宜昭
× 前田, 宜昭× 大塚, 静子× 阿左美, 章治 |
|||||
著者名よみ |
マエダ, ヨシアキ
× マエダ, ヨシアキ× オオツカ, シズコ× アザミ, ショウジ |
|||||
著者名(英) |
MAEDA, YOSHIAKI
× MAEDA, YOSHIAKI× OHTSUKA, SHIZUKO× AZAMI, SYOJI |
|||||
著者所属(日) | ||||||
値 | 聖徳栄養短期大学 | |||||
著者所属(日) | ||||||
値 | 聖徳栄養短期大学 | |||||
著者所属(日) | ||||||
値 | 聖徳栄養短期大学 | |||||
著者所属(英) | ||||||
言語 | en | |||||
値 | SEITOKU JUNIOR COLLEGE OF NUTRITION | |||||
著者所属(英) | ||||||
言語 | en | |||||
値 | SEITOKU JUNIOR COLLEGE OF NUTRITION | |||||
著者所属(英) | ||||||
言語 | en | |||||
値 | SEITOKU JUNIOR COLLEGE OF NUTRITION | |||||
抄録(英) | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | The purpose of this experiment is to investigate the difference of AIN-76 and AIN-93G refined foods on calcium (Ca), phosphorus (P) and Magnesium (Mg) utilizations in rats. The difference of AIN-76 and AIN-93G refined foods had not changed significantly weight gain, food intake and food efficiency. Ca, P and Mg absorption of AIN-93G group was significantly smaller than that of AIN-76 group. Serum P content of AIN-93G group was significantly smaller than that of AIN-76 group. | |||||
雑誌書誌ID | ||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||
収録物識別子 | AN00128690 | |||||
書誌情報 |
聖徳栄養短期大学紀要 巻 34, p. 18-22, 発行日 2003-12-20 |