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スローフード運動と若者の受容認識
https://tsc.repo.nii.ac.jp/records/2256
https://tsc.repo.nii.ac.jp/records/2256da291aed-9bd8-4707-b148-045cc9e66078
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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KJ00004703327.pdf (522.7 kB)
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Item type | 紀要論文(ELS) / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||
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公開日 | 2005-12-20 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | スローフード運動と若者の受容認識 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Acceptance recognition of the young man on the slow food movement | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | jpn | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | slow food | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | fast food | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | acceptance recognition | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | the young man | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||
ページ属性 | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | P(論文) | |||||
記事種別(日) | ||||||
値 | 原著 | |||||
記事種別(英) | ||||||
言語 | en | |||||
値 | original | |||||
著者名(日) |
伊澤, 正利
× 伊澤, 正利× 中尾, 祥子× 吉田, 真知子× 富岡, 孝 |
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著者名よみ |
イザワ, マサトシ
× イザワ, マサトシ× ナカオ, ショウコ× ヨシダ, マチコ× トミオカ, タカシ |
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著者名(英) |
IZAWA, MASATOSHI
× IZAWA, MASATOSHI× NAKAO, SHOKO× YOSHIDA, MACHIKO× TOMIOKA, TAKASHI |
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抄録(日) | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | 本学の短大生257名を対象に2005年11月下旬の平日に調査を行い、スローフード運動を知っている者と知らない者(言葉は知っていても内容まで知らない)との2群に分けて比較した。日常の食生活の満足度、家で作る料理の頻度、毎日の食事、ファストフード店の利用状況などでは両群ともに大きな差は見られなかった。スローフード思想に関する受容認識は、スローフード運動を知らない群(II群)に比べると知っている群(I群)の方が肯定的な見解を示す者が多く、スローフード運動を推進する必要性が示唆された。 | |||||
抄録(英) | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | It investigated for 257 junior college students on weekdays late in November, 2005, and it divided into two groups of those who know slow food movement, and those (language is not known to contents, even if it knows) who do not know, and compared with them.The difference with both big groups was not seen in the frequency of the dish cooked in the degree of satisfaction of everyday eating habits, and a house, a daily meal, and the use situation of a fast food restaurant.The acceptance recognition about slow food thought had much those who express a view with the more nearly affirmative group (group I) known compared with the group (group II) which does not know slow food movement, and the necessity of promoting a slow food movement was suggested. | |||||
雑誌書誌ID | ||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||
収録物識別子 | AN00128690 | |||||
書誌情報 |
聖徳栄養短期大学紀要 巻 36, p. 28-34, 発行日 2005-12-20 |